Atestiranje ronilačkih boca i boca za gašenje s CO2

Lijep pozdrav svim roniocima.

Petak, 7.07.2017.g , uspješno je prošla provjera ugovorne tvrtke i „Atesti i procjene d.o.o.“ po pitanju akreditacije za atestiranje ronilačkih boca i boca za gašenje s CO2.
Nakon cjelodnevnog druženja s predstavnicima Akreditacijske agencije, dobili smo nalog za sitne nadogradnje dokumentacije za pozitivnu ocjenu.

Slijedećih nekoliko dana ćemo Agenciji dostaviti potrebnu doradu dokumentacije i nakon toga se prijavljujemo na ministarstvo za dozvolu za rad.

Početak posla na atestiranju ronilačkih boca se očekuje do kraja mjeseca, ako godišnji odmori ne poremete dinamiku. Nadamo se da neće.
Možemo konstatirati, da smo napokon priveli kraju priču  koja je započela prije osam godina,  a po kojoj bi Vam bili  u stanju pružiti kompletnu uslugu servisa ronilačkog centra na jednom mjestu.

Atestiranje ronilačkih boca i protupožarnih aparata se odvijalo u ugovornom servisu G.I.M. Gase d.o.o. uz prisustvo direktora Marija Kuvača.

Svakako ću do kraja sezone obići sve moje klijente, kako bi dogovorili dinamiku svih radnji izvan sezone,kao i onih u predsezoni, te Vam time dati mogućnost ležernijeg rada s Vašim klijentima u sezoni.

Nije puno ali čovjeka veseli!

S poštovanjem,
Jurica Fiamengo

 

9 srpnja. 2017.